Historisch Archief Beltrum

Zoek

Oet Alle Windstreken 2022

Oet Alle

Windstreken

2022

Oet Alle Windstreken 2022

“Altijd prijs” (3e)

“Alweer een winnaar” klinkt het vanaf de attractie,
met zijn kleurrijke wagen is het een echte publiekstrekker.
Doe jij mee?
En je weet… ALTIJD PRIJS!

#

Juryverslag

De jury is van mening dat sprake is van een vrolijke wagen, speels opgezet, strak geplakt, hoog en groot en dus indrukwekkend. Het thema is leuk gekozen voor tijdens de kermis van Festunique.

 

Qua plakwerk is sprake van een zeer fraaie achterkant en zijkant, indrukwekkend. Ook de figuren komen mooi uit. Het was nog mooier geweest als de voorste figuren wat meer naar achteren waren geplaatst, waarbij het gaat over de verdeling van de figuren. Deze verdeling had anders gekund.

 

De spijkerbroek is zeer knap gemaakt en het alternatief materiaal (armen Olaf en oog Minion) is fraai en passend.. De interactie met het publiek was top.

 

Het was wel jammer dat de achterste ‘knuffels’ bewogen als er aan een touwtje werd getrokken, want de grote knuffels aan de voorzijde maakte dat het voor het kind niet goed zichtbaar was. Het was wel erg mooi dat de knuffels omhoog getrokken konden worden.

 

Het gebruik van de knuffelbeesten op de achter/binnenzijde was niet van toegevoegde waarde. Of had deze wand helemaal vol gehangen met knuffels.

 

Opvallend was dat de wagen veel bloemen is verloren tijdens de rondgang. Jammer. De jury is ook van mening dat de algehele vormgeving beter had gekund.